Activăm din anul 2010 ca dezvoltator imobiliar de proiecte rezidenţiale, realizate cu precădere în judeţul Cluj. Scopul nostru este să transformăm fiecare proiect într-un punct de referinţă, căutând astfel combinația ideală dintre arhitectura contemporană şi cea modernă.

Aducem know-how internațional și dezvoltăm proiecte la standarde internaţonale pe piața din România.

Echipa completă Repro Invest

În spatele companiei se află o echipă internațională, formată din experți din România, Belgia, Olanda și Luxemburg, care vin cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor.

Focus-ul nostru sunt proiectele imobiliare de tip rezidenţial (în proporţie de 80%), urmate de spații comerciale și de birouri.

Apartamente în rate direct la dezvoltator

Unul din avantajele pe care le oferim clienților noștri este acela de a achiziționa un apartament în rate direct la dezvoltator. Este o soluție de finanțare alternativă clasicelor credite ipotecare – de altfel, o soluție flexibilă și avantajoasă pentru clienți, întrucât timpul de procesare al cererii este mult mai scurt.

La baza deciziei de a lansa un nou proiect rezidențial stau următoarele aspecte:

  • Locația complexului rezidențial
  • Activitățile de recreere posibile din respectiva zonă
  • Accesul la drumurile principale și lăturalnice
  • Apropierea de stațiile de transport în comun
  • Apropierea de școli, parcuri, magazine sau mall-uri

Prin opțiunea de achiziție a unui apartament prin rate direct la dezvoltator poți beneficia de una din cele mai avantajoase opțiuni de creditare.

Alegerea opțiunii de finanțare prin rate direct la dezvoltator presupune și că pe parcursul perioadei de creditare nu se vor percepe dobânzi sau comisioane suplimentare. Astfel, prețul stabilit inițial al locuinței va rămâne același pe toată durata creditului!

Portofoliul nostru

Portofoliul actual al Repro Invest cuprinde 4 proiecte rezidențiale în județul Cluj. La nivel internațional, în schimb, există peste 100 de proiecte dezvoltate individual de către fondatori, majoritatea fiind realizate în țări din Europa de Vest și în România.