Înapoi

Multe persoane aleg între o casă sau un apartament, în timp ce alții preferă să beneficieze de avantajele unui complex rezidențial securizat. Fiecare stil de viață are avantajele sale însă credem că sunt unele principii care devin tot mai comune indiferent de preferințe și personalitate, așa încât ele sunt lucruri firești fără de care nu ne-am putea desfășura activitățile. Printre acestea amintim aici câteva:

#1 Siguranță

Siguranța este numărul unu în comunitățile rezidențiale care vin cu o acoperire de supraveghere video 24/7. În plus, este întotdeauna bine să aveți vecini în apropiere care ar putea surprinde orice evenimente neobișnuite.
Un complex închis asigură protecție întrucât totul este securizat și doar locatarii pot accesa anumite zone.

#2 Facilitățile oferite

Parcare acoperită, de obicei subterană, loc de joacă pentru copii, centru de sport, grădini și spații verzi. Adulții își pot alege propriile activități recreative iar copiii se pot dezvolta sub toate aspectele. Pentru o experiență de viață bună, în loc să călătorești pentru aceeași activitate în diferite părți ale orașului de cele mai multe ori un complex îți oferă acestea, sau este bine poziționat în așa fel încât să fie vecin cu spații verzi, bănci, magazine sau săli de sport.

#3 Un sentiment comunitar

Cel mai ușor mod să dezvolți relații pentru cei care trăiesc într-un complex rezidențial. Copiii vor întâlni colegi de joacă rapid iar plimbatul câinilor seara va deveni o cale de comunicare cu cei ce procedează asemenea. Este de altfel indicat să comunicați și chiar să faceți schimb de numere de contact pentru a vă contacta în caz de urgențe sau ajutor.
Este bine să participați la ședințele din comunitate ca să fiți la curent cu noutățile sau anunțurile ce vă privesc. Totodată se pot crea grupuri comune pe rețele sociale care să vă țină mereu informați. Acolo apar și posibilele prietenii!

#4 Întreținerea în caz de stricăciuni

Mentenanța unei case este una dintre cele mai mari provocări pe care le întâmpină un complex. Poate să varieze de la problema instalațiilor, la problemele electrice, acestea nu au niciodată sfârșit. Întreținerea este unul dintre cele mai mari avantaje ale unui complex de locuințe rezidențiale. Cu o taxă lunară sau anuală, aceste probleme pot fi rezolvate doar cu un apel telefonic.

#5 Avantaje suplimentare

Frumusețea acestor spații este că sunt extrem de sigure și convenabile, mai degrabă decât să fie extravagante.
La un complex rezidențial, poți găsi atât de multe facilități, cum ar fi un parc sau un loc de joacă pentru copii, o piscină, o sală de gimnastică, o sală comunitară, etc. În caz contrar, dacă dețineți o casă independentă, trebuie să căutați aceste facilități și este, desigur, dificil să le găsiți în apropiere.

Cu atâtea avantaje la îndemână un complex rezidențial a devenit mai mult decât o casă pentru familii tinere ci o comunitate privată și sigură.
Alegerea unei locuințe are de cele mai multe ori strânsă legătură cu personalitatea ta așa că îți recomandăm să studiezi un complex rezidențial ca să vezi cât de bine ți se potrivește și câte beneficii poți obține.