Complex rezidențial Biasini

  • Repro Invest - Biasini - Fațadă 1

Descriere: Complex rezidențial Biasini

Complexul rezidențial Biasini este localizat în inima orașului Cluj Napoca, la o distanță de doar 2 minute față de centrul istoric. Proiectul a fost gândit pentru a întruni mixul modern între clădire rezidențială și spațiu comercial, și proiectat pentru a se integra perfect în arhitectura specifică orașului.

Imobilul se află în partea de sud a centrului orașului Cluj Napoca, pe strada Avram Iancu, nr. 20 (intersecția cu strada Universității) și conține 22 de apartamente construite și 600 mp de spații comerciale. Prețurile pe metru pătrat pornesc de la 1.300 de euro.

În acest moment, ansamblul rezidențial este complet sold out.

Design inediat și spații exterioare excepționale

Designul său unic oferă locatarilor o combinație între o zonă rezidențială premium și de business deopotrivă, fiind completate perfect de arhitectura bogată specifică orașului. Curtea interioară este o adevărată oază de liniște pentru locatari și vizitatori. Parterul clădirii este ocupat de spații comerciale care oferă servicii atât rezidenților, cât și publicului exterior.

Complexul rezidențial Biasini cuprinde 22 de locuri de parcare subterane, necesare celor 22 de apartamente. Pe lângă acestea, există amenajată și o parcare exterioară, cu locuri de parcare destinate vizitatorilor.

Complex rezidențial Biasini – mixul modern perfect

Apartamentele sunt dezvoltate pe o suprafață de 860 mp și patru niveluri. Două dintre acestea corespund etajelor 1 și 2 din clădirea principală, iar nivelurile superioare sunt separate unul față de altul, cu înălțimi diferite și accesibile fiecare printr-o scară proprie.

Locuințele sunt de dimensiuni variate și pot avea de la două camere până la duplexuri cu scară interioară. Acestea beneficiază de avantaje diverse în funcţie de orientare şi situarea pe verticală: fie se deschid spre piaţeta interioară, fie spre terasele verzi de deasupra etajului întâi, amplasate în spatele clădirii. Apartamentele de la etajul al treilea beneficiază de terase extinse de-a lungul întregii faţade spre curte, precum şi de un spaţiu verde. Curtea interioară reia tema vechilor curți de han, cu locuri de stat, o piațetă pietonală, o cișmea și terase verzi.

Valoarea complexului rezidențial Biasini constă în mixul modern reușit între aspectul rezidențial și comercial. De asemenea, Biasini a avut una din cele mai interesante inaugurări – investitorii, echipele de proiectare și execuție, alături de proprietarii noilor locuințe și vecinii acestora, au sărbătorit împreună la petrecerea de casă nouă în curtea exterioară.

Printre proiectele realizate împreună se mai numără și ansamblurile rezidențiale Gala – Water Side Residence, Biasini și Albini. Calitatea construcțiilor este asigurată de experiența noastră de peste 10 ani în dezvoltarea de construcții rezidențiale în Cluj Napoca, și chiar mai mult în mediul internațional (Belgia și Franța).

Dotări

  • Locație centrală
  • Parcare subterană
  • Clădire modernă
  • Spații comerciale
  • Spații verzi
  • Parcare exterioară
  • Centrală proprie
  • Design inedit

Locație